Om een indruk te krijgen van onze rijschool willen wij ons even voorstellen

Romolo Gentile is in 1991 gestart met zijn rijschool; toen een eenmanszaak. Hij realiseerde zich vanaf die eerste dag, dat de kracht van een autorijschool schuilt in de kennis en vaardigheden van de rij-instructeur. De kwaliteit van zijn “diensten” zou zijn autorijschool onderscheiden van die van anderen.

Onze rij-instructeurs(trices) zijn dan ook vakbekwaam gecertificeerd volgens de WRM 1993 (Wet Rij-onderricht Motorrijtuigen 1993). Tevens zijn wij gecertificeerd door het Innovam Branchekwalificatie-instituut voor de rijstijl training Het Nieuwe Rijden (initiatief van Novem en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat). Wij beschikken over een enthousiaste team faalangst instructeurs, gecertificeerd door IBKI . Ons team wordt om de vijf jaar bijgeschoold, hierdoor kan jij er vanuit gaan dat jouw rij-opleiding aan de hoogste eisen en richtlijnen voldoet.

In 1996 heeft Rijschool Rainbow v.o.f. zich gevestigd aan het Stationsplein in Beverwijk. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben Romolo en Isabel Gentile dit kantoor en tevens theoriecentrum geopend. Je kunt er niet alleen informatie krijgen over onze rijopleidingen, ook advies, de theoriecursus en verdere administratieve handelingen worden hier eveneens verzorgd (06-53 75 91 79).

Op dit moment bestaat ons team uit 5 vakbekwame instructeurs (2 instructrices) en 1 administratief medewerker die ervoor zorgt dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Elke instructeur rijdt met zijn eigen lesauto.

Ons lesmateriaal wordt continu getoetst op actualiteit en doelmatigheid. Mede door ons goed opgeleide team, hun enorme inzet en onze up-to-date lesmaterialen leveren wij keer op keer een hoog slagingspercentage. Iets waar wij trots op mogen zijn!

Onze klantenkring komt uit Beverwijk, Heemskerk, Wijk aan Zee, Castricum, Uitgeest, IJmuiden, Velserbroek, Haarlem, Santpoort-Noord, Bloemendaal, Zandvoort, Badhoevedorp, Heiloo, Alkmaar, Assendelft, en zelfs uit Amsterdam.

Aanmelden proefles

Wil jij ook snel je rijbewijs halen?

Meld je dan direct aan voor proefles!
Aanmelden proefles