Autorijlessen bij Rijschool Rainbow

In Nederland moet je minimaal de leeftijd van 16,5 jaar bereikt hebben om te mogen beginnen aan je autorijlessen. Als je besloten hebt om hieraan te beginnen kun je zelf kiezen of je kiest voor losse lessen of voor een spoedopleiding. Je kunt dus zelf bepalen hoe snel je over je rijbewijs doet. Bij onze rijschool hebben wij  zeer goed opgeleide rij-instructeurs/trices die jou graag alles willen leren over het hoe en wat van autorijden en die, samen met jou, meer dan bereid zijn je de leukste opleiding van je leven te geven!

Wij rijden in Volkswagen Polo’s Bluemotion, Mitsubishi Grandis

Dus lijkt het je wat om bij ons te beginnen, schrijf je dan in en wij weten zeker dat je er een hoop leerzame dingen en veel plezier zult beleven.

Jongeren vanaf 17 jaar

Met 16,5 jaar kun je al beginnen met een rijopleiding en het theorie-examen afleggen (16 jaar). Vanaf je 17e verjaardag kun je het praktijkexamen afleggen. Tot je 18e mag je alleen rijden onder begeleiding van een coach. Bij het aanvragen van het rijbewijs moet je aangeven wie als begeleider meerijden. Je hebt een begeleiderspas nodig die je kunt aanvragen op de website van 2toDrive.

Meld je aan voor een proefles


Wil je een proefles voor auto, motor of aanhangwagen? Maak hieronder vrijblijvend een afspraak en we nemen contact met je op.

  • Proefles auto van 1 uur, € 49,95
  • Proefles motor van 1,5 uur, € 49,95
  • Proefles aanhangwagen van 2 uur, € 121,-
  • DD slash MM slash JJJJ
  • 0,00 €
Aanmelden proefles

Wil jij ook snel je rijbewijs halen?

Meld je dan direct aan voor proefles!
Aanmelden proefles