De beste theoriecursus van Nederland

De beste theoriecursus van Nederland volg jij bij Rijschool Rainbow. Het is niet alleen de beste theoriecursus, maar ook nog eens de snelste. Wij zijn hiermee uniek en onderscheiden ons door onze lesmethode en begeleiding. Omdat onze cursus een zeer visuele en auditieve cursus is, is deze cursus ook zeer geschikt voor moeilijk lerende personen en personen met dyslexie.

Wij verzorgen een theoriecursus in 1 dag. Op Zondagochtend krijg je van 10:15 uur tot ongeveer 17:00 uur les. Tijdens de theoriecursus zijn wel pauzes ingelast zodat er voldoende concentratie mogelijk is om de hoeveelheid stof goed in je op te kunnen nemen. De onderwerpen van deze cursus beperken zich niet tot alleen de verkeersborden en -regels, het hele theorieboek komt aan bod.

                     Cursus data

DATUM CURSUSTIJD
Zondag 23 juni10:15-17:00
Zondag 7 juli10:15-17:00
Zondag 21 juli10:15-17:00

LET OP! Het examen dien jij zelf te reserveren via het CBR en zo vlak mogelijk na de cursus te laten plaats vinden. Je krijgt “huiswerk” mee, om te kunnen toetsen of je alles begrepen hebt. Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact op nemen met je docent.

Wist jij dat je theoriecertificaat 18 maanden (1,5 jaar) geldig is en dat jij je theorie mag halen vanaf je 16e?

Aanmelden theoriecursus

Aanmelden proefles

Wil jij ook snel je rijbewijs halen?

Meld je dan direct aan voor proefles!
Aanmelden proefles